23 Kasım 2015 Pazartesi

LOREAL MİSS MANGA MASKARA


Kısa ve düz kirpikli olanlar için en ideal maskara. Kirpiklerimizin daha dolgun görünmesi için pudralayıp, üzerine iki kat bu maskarayı sürdükten sonra belirginliği ve bakışlardaki derinliği uzun süre kaybetmediğini farkedebilirsiniz. Resimde siyah, mavi ve mürdüm rengi mevcut. Mürdüm rengi rimeli özellikle tavsiye ederim. Verdiği ifade çok anlamlı, sürüp bir de güneş ışığı vurunca dışarda gözlere bayağı etkileyici duruyor. Kendisinden çok daha fiyatlı muadilleri içinde, hem alerjik ve hassas gözler için hem fiyat ortalaması hem de ürün kalitesi olarak en ideal olanlardan. Zaman içinde denemediğim ürün kalmamış biri olarak rimelde hem kıvam olarak hem gece kullanım için, başarılı diyebilirim.

Oldu da aldığınız ürün akışkanlığı az. O zaman bilin ki raf ömrü uzundur. Üretim tarihlerine dikkat ederek alın diyeceğim ancak bu sektörde de artık o tarihlerle çok rahat oynayabiliyorlar.

Hem kirpiklere uzamış görüntüsü hem de hacim vermesi açısından gayet başarılı. Yoğun kavrama özellikli fırçası ve sıcak havalarda akma bulaşma yapmama özelliğiyle benim gönlümü kazandı. Ambalaj rengi bile insana enerji veriyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder