21 Eylül 2015 Pazartesi

NOTE LIPGLOSS

Note, son birkaç yıl içinde raflarda yerini almış, hayvanlar üzerinde deney yapmayan Alman kozmetik markası. Burada şimdilik sadece iki ayrı türü olan Lipgloss üzerinde duralım.

Günlük kullanım için çok pratik. Parlak görünümleri ve renklerin dudağınızdaki duruşunu beğeneceğinize eminim. Nude ve pastel tonları da mevcut. Diğer markalarda olduğu gibi dudağınızda yapışkanlık hissi uyanmıyor. Çok sık tazeleme ihtiyacına  gerek kalmıyor.

1-) NOTE Long Wearing Lipgloss Macadamia ve Shea Yağları ile dudaklara yoğun nem sağlayarak dudak çevresinde ince çizgi oluşumunu engellemeye yardımcı olur. A, D ve E vitaminleri ile dudakta oluşabilecek çatlamaları önlüyor ve daha uzun süre kalıcılık sağlıyor.

2-) NOTE Hydra Color Lipgloss, içerdiği Argan Yağı ve Kakao Yağları ile dudakları yoğun nemlendirerek, içeriğindeki E Vitamini ile hücre yenilenmesine yardımcı olur. Dudakları  zararlı UV ışınları, stres, sigara ve hava kirliliği gibi serbest radikaller sebebiyle oluşabilecek, çatlama ve kurumaya karşı korur ve beslenmesine yardımcı olur.

                                  






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder