30 Ekim 2015 Cuma

ÖNCE HİJYEN


Aloe Likit El ve Yüz Sabunu, sedef görünümünde, bol köpüren, cildimize temiz bir his verirken, 'göz yaşartmayan' formülüyle çok ideal kullanımlı bir ürün. 473 ml.'lik büyük ambalajıyla tüm aile için uzun kullanımlı, içeriğindeki mis kokulu parfümüyle hesaplayınca bayağı ekonomik gelen, aloe vera içerikli. Markası Forever.

Sadece bir damlasıyla el ve yüzümüzü yıkadığımız bu ürün 4 saat boyunca ellerde mikrop barındırmıyor ve kutu bitsede sulandırıp kullanıldığında da aynı etkiyi yaratıyor. Zaten o kadar çok köpürüyor ki artık durulamaktan bıktığım için yarım damla kullanıyorum. Bebekler ve çocuklar için çok ideal. Yumuşak ve tahriş etmez, göz yakmaz. İsteyen beyler traş losyonu veya saç şampuanı olarakda kullanabilir.

Gelelim biz hanımların ihtiyaçlarına. Bir kere bir numaralı makyaj temizleyici. Burnum o doğal kokuyu hissederken, yüzümde gözeneklerin açıldığını ve nefes aldığını çok iyi hissedebiliyorum. Ayrıca içeriğindeki temizlerken nemlendirme özelliği cildi pamuk gibi yapıyor. Başka bir ürün istesemde kullanamam. Hassas ciltler içinde ideal. Devamlı kullanımı halinde büyük derdimiz ellerdeki ve yüzdeki güneş, yaşlılık, doğum lekelerini gideriyor. (Dantel örtüm anneannemden, uğur getirsin diye☺.)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder